VGKE Tanácsadó Kft

Partnerünk a VGKE Tanácsadó Kft. 2009.12.15. napjától végez adótanácsadói, könyvelési és bérszámfejtési tevékenységeket a magyar jogszabályok, valamint a nemzetközi egyezmények figyelembevételével.

A VGKE Tanácsadó Kft 2012 év óta a Global Mobility Tax LLP (GMT), Magyarországi szerződéses partnere, mely lehetőséget teremt, hogy a magánszemélyeknek tudjanak segíteni nemcsak a magyarországi, hanem külföldi adózási kérdéseik tekintetében is. A vállalkozásoknak számára pedig segítséget nyújtanak a kiküldetési stratégiák kialakításában és a kapcsolódó adózással.

Az iroda töretlen növekedése nagyrészt az ügyfélközpontú és minőségorientált folyamataiknak köszönhető, melyekkel ügyfeleik és a piac bizalmát egyre nagyobb mértékben nyerik el.

Ezen növekedés eredményeként jelenleg öt kollégával tevékenykednek ügyfeleik könyvelési és adózási ügyeinek minél gördülékenyebb és hatékonyabb támogatásával.

Szolgáltatásaik magyar és angol nyelven érhetőek el.

Főbb szolgáltatásaik:

  • Adótanácsadás (kiemelt területük a magánszemélyek adózása külföldi jövedelmek figyelembevételével)
  • Könyvelés (jelentős adómegtakarításokat érnek el a vállalkozásoknál, mivel a munkavállalók adózása a speciális területük és a vállalkozások adóterhének legnagyobb részét ezek az adónemek teszik ki)
  • Bérszámfejtés
  • Cafeteria rendszerek felülvizsgálata, foglalkoztatói nyugdíj bevezetésének támogatása
  • Munkavállalói juttatások US GAAP standardok szerinti aktuáriusi értékelésének és jelentésének készítése