Enterprise Soft Kft

Partnerünk, az Enterprise Soft Kft. 2006 évben alakult azzal a céllal, hogy szolgáltatásai révén segítse a magyarországi és külföldi, kis- és közép vállalatok üzletvitelét és hozzájáruljon üzleti eredményeik javításához.

Filozófiájuk szerint egy hatékony vállalatnak kizárólag a termékeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódó hozzáadott érték növelésére kell fókuszálnia, minden más az értékteremtéshez csak közvetve kapcsolódó tevékenységet érdemes professzionális partnerre bíznia. Ahhoz, hogy ez valóra váljon, szükség van egy korszerű ügyviteli rendszerre, optimalizált belső működésre és olyan kiszervezett folyamatokra, amelyek hatékonyabban és kisebb költséggel működnek, mintha azt a vállalat belső erőforrásaival valósította volna meg.

Szolgáltatásaikat igyekeztek úgy kialakítani, hogy az ügyviteli rendszerek bevezetésétől és üzemeltetésétől kezdve a pályázati tanácsadáson át egészen a jogi tanácsadásig, egy integrált szolgáltatási portfoliót biztosítsanak partnereikkel együttműködve ügyfeleik számára.

Meggyőződésük, hogy a tartós és eredményes üzleti kapcsolat három pilléren nyugszik: a kölcsönös bizalmon, a jó minőségű szolgáltatáson, valamint a kedvező árakon. Az Enterprise Soft Kft. legjobb tudása szerint kíván megfelelni mindezen elvárásnak.

SAP Business One rendszer bevezetésben és fejlesztésben tanácsadóik több évtizedes tapasztalatra tettek szert, számtalan olyan kidolgozott alkalmazással rendelkeznek, mely akár az Ön vállalata számára is a várt megoldást jelentheti.

Irodáikat Budapesten és Pécset találhatja.