DHG Ügyvédi Iroda

Irodánk partnerhálózatának köszönhetően olyan hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező, senior ügyvédek állnak ügyfeleink rendelkezésére, akik az elmúlt évek során jelentős hazai és nemzetközi társaságok és befektetők részére nyújtottak jogi tanácsadást. Irodánk partnerhálózatának köszönhetően olyan hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező, senior ügyvédek állnak ügyfeleink rendelkezésére, akik az elmúlt évek során jelentős hazai és nemzetközi társaságok és befektetők részére nyújtottak jogi tanácsadást.

Ügyvédi Irodánk állandó partnereiként innovatív módon kockázatelemző iroda, gazdasági tanácsadó iroda, és folyamatszervező IT támogató társaság is ügyfeleinek rendelkezésére áll, ezáltal biztosítva a felelős döntéseket hozó vezető személy vagy befektető részére, hogy jogi, gazdasági, és egyéb szempontok szerint összeállított kockázati elemzés után a legjobb tanácsot kapja. Így az általunk nyújtott szolgáltatás az elvárt nemzetközi színvonal megtartása mellett megbízóink ügyeinek eredményesebb és költséghatékonyabb megoldását teszi lehetővé a hagyományos ügyvédi jogi szolgáltatásoknál.

Ügyfeleinknek biztosítjuk a „single point of contact” elvén alapuló szoros kapcsolattartást, az adott ügyekre vonatkozó naprakészséget és átláthatóságot, amelyek segítségével úgy érezhetik, mintha saját belső jogi csapatot alkalmaznának.

Mindehhez nemzetközi színvonalú szolgáltatásainkat olyan költséghatékony árstruktúrával ötvözzük, amely nem a kiszámlázható órák minél magasabb számára, hanem az eredményes, hatékony és gyors ügyintézésre helyezi a hangsúlyt, az átláthatóságot pedig az európai szinten is egyedülálló IT rendszer biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy Ügyfeleink online kövessék nyomon a ránk bízott ügyek és azok költségoldalának alakulását.

Jelenleg három együttműködő partner ügyvéd dolgozik irodánkban, kiegészülve budapesti, és Magyarország meghatározó gazdasági régióban található állandó külső szakjogász partnereinkkel valamint a kockázatelemző és gazdasági tanácsadó irodával, továbbá a folyamatszervező IT támogató partnerünkkel, akik kiemelkedő tudással rendelkeznek a jogi, gazdasági, és folyamatszervezési paletta valamennyi meghatározó területein, széleskörű, átlagosan tizenkét év tapasztalatot szereztek helyi és nemzetközi ügyvédi irodákban, valamint multinacionális nagyvállalatoknál.